Gyda ReiseClub 

                                  Bilder fra turen:   Mer bilder :

 

         

        Abbaye de Fontfriode                 Druene i området                  Koselige veier i vinmarkene                    Lagrasse

 

Tilbake ¦ Hotellet ¦ Carcassonne¦ Deltagere¦ Påmelding  ¦ Reise/Turer
              -

 

 

   

Gyda ReiseClub arrangerer sykkeltur til

 

Boutenac i Sør Frankrike

 

 19 - 24 April 2007

 

 Så var det klart for sykkeltur igjen, også denne gangen går turen til Sør Frankrike, nærmere bestemt Boutenac i vindistriktet Langeudoc Roussilon, ikke langt fra Middelhavet og grensa til Spania.

Dette er et meget fint område å sykle i, og det er gode veier å sykle på overalt, det er ikke så veldig kupert og der er veldig mange idyller og vinåkere å oppdage. Sykkelturisme er ikke uvanlig i dette området og man treffer stadig på andre syklister, Tour de France har årlig etapper ikke veldig langt fra Boutenac.

Vi satser på å bo i Boutenac, som vel må sies å være en liten Fransk by totalt uforstyrret av turisme.

Vi vil sykle flere turer og satser på å sykle tre av fire dager, med varierende nivå, alle turene legges opp slik at de passer for alle deltagerne. Den ene dagen bruker vi bilene til utflukt, enten til Carcassonne for å handle og se oss litt om, eller på stranda ved Narbonne hvis noen ønsker det. Vi vil også ta et par turer til de nærmeste byene for litt shopping av vin etc.

Vi vil også denne gangen reise med Ryan Air fra Torp,  Flyplassen i Marseille ligger ca. 2,5 timers kjøretur fra Boutenac.

Vi satser på en totalpris pr. deltaker på ca 5000,-  dette innbefatter hotell, alle måltider med drikke,  sykkelleie, transport til og fra flyplass og utflukter etc .

Vi har bestilt plass til 18 personer på Luftslottet og det samme gjelder for denne turen som for andre, først til mølla osv....

Hvis du er interessert i å delta på denne turen, må du melde deg på innen utgangen av desember måned, billettene blir bestilt i januar, så vi trenger navn på alle deltagere, adresse, postnummer, poststed, hjemmetelefon, mobiltelefon til begge hvis par og e-mail adresse til begge.   Påmelding klikk her:

Litt bilder fra området:  se bilder her:

 

 

 

 

Økonomi for turen:

Vi har denne gangen bestilt plass på Luftslottet i Boutenac, et koselig og rolig sted der man kan finne igjen roen. Turen er stipulert til å ikke koste mer enn 4000,-pr. deltager, inkludert alle måltider og drikke. Sykler inngår også i prisen og og også transport til og fra flyplass i Frankrike og til de enkelte utfluktene.

Flybilletter:

Vi vil bestille billetter hos Ryanair, med avgang 19 April fra Torp til Marseille, og med retur 24 April  Marseille til Torp, flybilletten inngår i prisen.

 

Når man reiser med Ryanair, må vi huske på å beregne oss god tid på flyplassen, da Ryanair forlanger fremmøte to timer før avgang. Vi kommer tilbake senere med flyavganger etc.

Hotellet: 

Vi skal denne gang bo på Luftslottet Bastide des Corbieres i Boutenac, like øst for Carcassonne.

   Carcassonne

  Vinmarkene

  Terasse og hage

  Sluse ved Homps

gyda.info © 2006